Minőség és környezet

Integrált politika

A STAL-West Zrt. az Alumínium Felületkezelők Európai Szövetségének és Alumínium Felületkezelők Magyarországi Szövetségének tagja. Alumínium és acéllemezből készült gyártmányok, alumínium sajtolt profilokból készült gyártmányok, felületkezelésével foglalkozó vállalkozásnak fő stratégiai célkitűzései között szerepel az üzleti kiválóság elérése és annak folyamatos tökéletesítése.

Ezen törekvés érdekében határozta el a STAL-West Zrt. vezetése, hogy bevezeti, és folyamatosan fejleszti Integrált Irányítási rendszerét, mely az MSZ EN ISO 9001:2015; és az MSZ EN ISO 14001:2015; szabványok szerinti minőség,- környezetközpontú irányítási rendszert foglalja magába.

A STAL-West Zrt. célja versenyképességének folyamatos növelése, mely megköveteli az erőforrásokkal való racionális gazdálkodás, a környezethez, piachoz történő gyors reagálást, az alkalmazkodóképesség állandó javítását.

A STAL-West Zrt. a termékei tervezése és kivitelezése során, az alkalmazott folyamat, -és munkautasításokon keresztül megfelel:

  • a megrendelők, felhasználók, partnerek szakmai, technológiai és speciális igényeinek;
  • az általános és helyi környezetvédelmi jogszabályoknak és előírásoknak;
  • a munkavédelmi és egészségvédelmi követelményeknek.

A cél elérése érdekében olyan környezetközpontú irányítási rendszert működtet a vállalkozás, amely a potenciális veszélyforrásokat felismeri, azokat értékeli és megfelelő megoldásokat alkalmaz a veszélyek felszámolására, vagy mérséklésére; amely garantálja a legkisebb környezeti károsodást és megakadályozza a dolgozók egészségromlását, vagy veszélyeztetését. A megvalósítás eszközei az alkalmazott technológiák, az irányítók és alkalmazottak szakmai felkészültsége, a folyamatos ellenőrzés, és állandó képzés.

A STAL-West Zrt. vezetése teljes mértékben elkötelezett a társaság minőség,- környezeti céljainak elérésében, mindent elkövet a dolgozók és szállítók megfelelő motiválásáért a kitűzött feladatok teljesítése érdekében.

A STAL-West Zrt. felső vezetése az Integrált Irányítási Rendszert folyamatosan működteti, annak működését, hatékonyságát rendszeresen ellenőrzi, az irányítási rendszerét folyamatosan fejleszti.

2019_05dm_GT 814004 EN Manufacturer Certificate_Gorter2.jpg
ISO3834-2 Certificate_1m.jpg
ISO_20210329_ENG.jpg
ISO_20210329_ENG_W.jpg
ISO_20210329_HUN.jpg
ISO_20210329_HUN_H.jpg

Keress minket!Kapcsolat

Stal-West Zrt.

6041 Kerekegyháza
Dózsa György út 1.

T 76 / 546 013
F 76 / 546 010
E info@stal-west.hu

Közreműködő szervezetek

Stal-West Zrt.
Stal-West Zrt.
Stal-West Zrt.

Magyar Gazdaságfejlesztési Köpont Zrt.
1539 Budapest, Postafiók 684. Tel: 40/200-617
www.magzrt.hu, info@magzrt.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
www.ujszechenyiterv.gov.hu