Hírek

2021. évi energetikai jelentés

A Magyar Energetikai és Közmű- szabályozási Hivatal számára minden évben el kell készíteni az Ehat. tv. 22/C. § szerinti energetikai jelentést, amely tartalmazza az éves energiafelhasználás mértékéről, valamint a megvalósult energiahatékonysági intézkedésekkel, fejlesztésekkel, üzemeltetési megoldásokkal elért energiamegtakarítási adatokat.

Részletek

MULTIHOG – az új partner

Az ír MULTIHOG az az új partnere a STAL-West Zrt.-nek, amelyről Hugyecz Zoltán, a cég vezérigazgatója tett említést évértékelőjében.

Részletek

Pörgős évkezdet

Cégünk az év első hónapjában keményen dolgozott és dolgozik jelenleg is azon, hogy megfeleljen a 2022. év kihívásainak.

Részletek

Bíró Melinda a Mesterverseny győztese

2022. január 28 és 31. között a Nemzeti Edzésközpontban került megrendezésre az U14-es Mesterverseny. Az U14-es lányoknál az 1. kiemelt Bíró Melinda kiemelkedett a mezőnyből és esélyeshez méltóan megnyerte a versenyt.

Részletek

Ilyen volt 2021

A STAL-West Zrt. elmúlt évére ezúttal is hatással volt az élet minden területét sújtó Covid járvány. A cég a nehézségek ellenére is szép eredményeket könyvelhetett el. 

Részletek

Bíró Melinda Európa korosztályos elitjében

A valaha volt legerősebb mezőny állt össze az októberben tartandó Tennis Europe Junior Masters-re, mely Európa legjobb U14-es és U16-os játékosait hívja össze egy magas színvonalú, szezonvégi versenyre. Magyarországot Bíró Melinda fogja képviselni a megmérettetésen, akit cégünk hosszú ideje támogat sportpályafutása során.

Részletek

Oroszországban versenyez támogatottunk

A STAL-West Zrt mindamellett, hogy igyekszik megrendelőit a legmagasabb szinten kiszolgálni, az élet egyéb területein is a legjobbra törekszik, ennek keretében több éve támogat egy fiatal tenisztehetséget, Bíró Melindát. Melinda jelenleg az oroszországi Moszkvában versenyez.

Részletek

Keress minket!Kapcsolat

Stal-West Zrt.

6041 Kerekegyháza
Dózsa György út 1.

T 76 / 546 013
F 76 / 546 010
E info@stal-west.hu

Közreműködő szervezetek

Stal-West Zrt.
Stal-West Zrt.
Stal-West Zrt.

Magyar Gazdaságfejlesztési Köpont Zrt.
1539 Budapest, Postafiók 684. Tel: 40/200-617
www.magzrt.hu, info@magzrt.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
www.ujszechenyiterv.gov.hu