MULTIHOG – többcélú seprőgép STAL-West egységekkel 2022-03-30

Mint arról korábban beszámoltunk az újévvel, egy új partnerrel „gazdagodott” cégünk. Az ír MULTIHOG rövid idő alatt vált kategóriájában piacvezetővé, így megtiszteltetés számunkra velük dolgozni.

De mit is takar az együttműködés, mit is gyártunk a MULTIHOG gépekhez?

A MULTIHOG egy egyedülálló, többcélú gépcsalád, amelyre az adott feladat függvényében számos munkaeszköz csatlakoztatható. Egyik ilyen gépük a CV többcélú seprőgép, ami valójában

TÖBB MINT EGY SEPRŐGÉP

  • Kompakt, többcélú seprőgép, amely 3500 kg vagy 4000 kg megengedett össztömegű modellként kerül gyártásra.
  • Természetesen a MULTIHOG filozófiájához igazodva ez is egy „variálható” jármű, amelynél mind az első kefék, mind a tartály más tartozékokra cserélhető.
  • A seprőgép minden évszakban képes a munkavégzésre, és végtelen számú tartozékkal felszerelhető; pl. hókotró, fűnyíró.
  • A piac egyik „legzöldebb” 75 LE-s motorjával büszkélkedhet, amely környezetbarát Tier 4 final/Stage V károsanyag-kibocsátással rendelkezik.
  • Minden kefe önállóan vezérelhető miniatűr joystickkel; szükség esetén egy harmadik kefe is felszerelhető.
  • Hihetetlenül egyszerű kezelhetőség jellemzi - egyetlen gombnyomással válthat át hajtási üzemmódból seprési üzemmódba és vissza.
  • Beépített nagy teljesítményű légkondicionáló a forró éghajlaton történő munkavégzéshez, valamint 200 literes víztartállyal rendelkezik az optimális porelnyomás érdekében.
  • A teljes független rugós és lengéscsillapítós felfüggesztés minden keréken rendkívül kényelmes munkakörnyezetet teremt.
  • A PM 2,5/PM 10 ipari szabványnak megfelelően tesztelték a részecskékre vonatkozóan, és a legmagasabb elérhető minősítést (****) érte el.
  • A lenyűgöző 1,5 m3 tartálykapacitás csökkenti a műszak alatti ürítési gyakoriságot.

Cégünk, a STAL-West Zrt. az alumínium szeméttároló tartályt és annak acéltartó/emelőszerkezetét gyártja és szállítja a CV Sweeper típushoz.

               

A jövőre vonatkozóan mindkét fél keresi a további együttműködés lehetőségeit, mely akár abban is megnyilvánulhat, hogy a szeméttároló tartályt teljesen kiszerelve szállítsa vállalkozásunk.

Keress minket!Kapcsolat

Stal-West Zrt.

6041 Kerekegyháza
Dózsa György út 1.

T 76 / 546 013
F 76 / 546 010
E info@stal-west.hu

Közreműködő szervezetek

Stal-West Zrt.
Stal-West Zrt.
Stal-West Zrt.

Magyar Gazdaságfejlesztési Köpont Zrt.
1539 Budapest, Postafiók 684. Tel: 40/200-617
www.magzrt.hu, info@magzrt.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
www.ujszechenyiterv.gov.hu